2011-04-09

Nespresso - 3 Βήματα για να αποκτήσετε κι εσείς μηχανή Nespresso στο γραφείο σας

Online Υπηρεσίες - ΦΑΓΗΤΟ - ΠΟΤΟ

Προσφέρετε στους πελάτες και τους συνεργάτες σας έναν εξαιρετικό καφέ, χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες μηχανές για επαγγελματική χρήση. Πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, μπορείτε να στηρίζεστε στην αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα των μηχανών αυτών για να σερβίρετε με ασφάλεια σε κάθε κούπα έναν καφέ υψηλής ποιότητας.Το λιτό και πρωτοποριακό design τους θα δέσει αρμονικά με την κομψότητα των χώρων του δικού σας καταστήματος, γραφείου, ξενοδοχείου ή εστιατορίου.

Αποκτήστε μηχανή Nespresso για τον επαγγελματικό σας χώρο πληρώνοντας μόνο τις κάψουλες!
Μέσω του λεγόμενου "Χρησιδανείου" μπορείτε να αποκτήσετε μηχανή Nespresso για τον επαγγελματικό σας χώρο πληρώνοντας μόνο τις κάψουλες!

3 Βήματα για να αποκτήσετε κι εσείς μηχανή Nespresso στο γραφείο σας

1. Επιλέξτε τη μηχανή που σας ενδιαφέρει (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Nespresso - espresso μηχανες

2. Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί (κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)
Nespresso - Προγράμματα για espresso μηχανες
3. Συμπληρώστε τη φόρμα

Η Nespresso είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην αγορά του espresso με το καινοτόμο κλειστό σύστημα μηχανής-κάψουλας που προσφέρει τον τέλειο espresso κάθε στιγμή εύκολα και γρήγορα.

Η σειρά μηχανών Business Solutions προσφέρουν την εξαιρετική ποιότητα Nespresso σε χώρους εκτός σπιτιού, σε γραφεία, ξενοδοχεία κτλ. Το μοναδικό σύστημα παρασκευάζει τον τέλειο espresso, cappuccino ή καφέ Latte σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εύκολα και αποτελεσματικά.

Online Υπηρεσίες - ΦΑΓΗΤΟ - ΠΟΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...