2011-03-24

Καθημερινά μια καινούρια προσφορά στο Deals4all με έκπτωση από 50% ως 90%. Ακόμα το σκέφτεστε;

ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 


 Λίγα λόγια
Κάθε μέρα στο Deals4all δημοσιεύουνε μία προσφορά σχεδιασμένη να οδηγήσει δεκάδες, εκατοντάδες ή και χιλιάδες πελάτες στην επιχείρησή σας!
Αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε? Είναι πολύ απλό!
Σχεδιάζετε μαζί μια προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τα υπόλοιπα τα αφήνετε στο Deals4all
Δεν σας κοστίζει τίποτα και δεν υπάρχει κανένα ρίσκο, γιατί εκείνοι παίρνουνε απλά ένα ποσοστό από το κάθε κουπόνι που πουλάτε. Έτσι λοιπόν εκείνοι κερδίζουνε μόνο όταν κερδίζετε και εσείς!

Το πρωί της ημέρας που δημοσιεύεται η προσφορά σας, οι χιλιάδες χρήστες τους λαμβάνουν την ειδοποίηση μέσω email και με λίγες κινήσεις την αγοράζουν! Εκμεταλλεύονται την δύναμη της μαζικής αγοράς προκειμένου να δημιουργήσουνε δεκάδες σίγουρους πελάτες για εσάς και βέβαια η προσφορά ισχύει μόνο αν συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός αγορών που έχετε συμφωνήσει μαζί.
Έτσι λοιπόν οι χρήστες τους μοιράζονται την προσφορά με τους φίλους τους μέσω Email, Facebook και Twitter, και μαζί με αυτήν το όνομα της εταιρίας σας γνωστοποιείται σε ένα στοχευμένο κοινό, κάτι το οποίο θα κόστιζε πολλά χρήματα για εσάς με τις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης τις οποίες οι πελάτες έχουν μάθει πλέον να αποφεύγουν.

Την επόμενη μέρα της προσφοράς σας, οι χρήστες τους λαμβάνουν το κουπόνι αγοράς το οποίο μπορούν να εξαργυρώσουν στον προκαθορισμένο χρόνο που θα συμφωνήσετε, και εκείνοι σας παρέχουνε μια αναλυτική λίστα με τους καινούριους σας πελάτες!

Με το Deals4all, έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε εύκολα καινούριους πελάτες και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους προσφέρετε τις ξεχωριστές υπηρεσίες σας ώστε να τους κάνετε να ξαναέρθουν και να παραμείνουν παντοτινοί πελάτες σας!
ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...