2011-02-16

ProlaveTo - Καθημερινά τα καλύτερα εστιατόρια, κινηματογράφους, συναυλίες, θέατρα, spa, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις για απίστευτες

ProlaveTo -  Καθημερινά τα καλύτερα εστιατόρια, κινηματογράφους, συναυλίες, θέατρα, spa, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις για απίστευτες εκπτώσεις μέχρι και 90%.

Το Prolaveto είναι μια υπηρεσία του γνωστού portal υγείας Ygeiaonline.gr.

Το ygeiaonline είναι ένα πρωτοποριακό portal υγείας στο οποίο βρίσκετε τα πάντα για την υγεία με ένα κλικ στον υπολογιστή σας. Εχει πάνω από 100.000 επισκέπτες τον μήνα οι οποίοι ενημερώνονται με τα καθημερινά άρθρα,αναζητούν λύσεις με την online διάγνωση και ενημερώνονται για τις προσφορές της κάρτας υγείας.

Για πρώτη φορά το ygeiaonline το 2009 εξασφάλισε μέσω της κάρτας ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑΣ στα μέλη της και στις οικογένειές τους,υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με ειδικές προσφορές και πάρα πολλές δωρεάν υπηρεσίες.

Θέλοντας να βοηθήσει στην σημερινή δύσκολη εποχή αποφάσισε να δημιουργήσει το Prolaveto μια νέα πλατφόρμα που μέσα από αυτή εκτός από τις υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς της κάρτας υγείας, θα μπορείτε να αγοράζετε για εσάς , την οικογένειά σας ,να κάνετε δώρα και να ενημερώνετε τους φίλους σας για υπηρεσίες και προϊόντα με εκπτώσεις μέχρι και 90%.

Ετσι μπορείτε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να απολαμβάνετε διασκέδαση, ταξίδια, φαγητό, υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης , να ξεφεύγετε από την ρουτίνα σε ασυναγώνιστες τιμές

Κάθε ημέρα θα γίνονται μεγάλες εκπτώσεις από διάφορες εταιρείες και επαγγελματίες, υποσχόμενοι έναν ελάχιστο αριθμό πελατών.

Έτσι, εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράσουν την προσφορά, τότε όλοι την απολαμβάνουν, στην αντίθετη περίπτωση κανένας δεν χρεώνεται και φυσικά η προσφορά παύει να ισχύει.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν φυσικά μόνο με την δική σας συμμετοχή….
Δείτε τη σημερινή προσφορά από εδώ.

Deals και Ταξιδιωτικές Προσφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...