2012-11-29

My Calendar - Φτιάξτε το δικό σας ημερολόγιο για το 2013

Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
 



To my-calendar προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα ημερολόγιο τοίχου με φωτογραφίες της επιλογής τους. Με αυτό τον τρόπο ο χρήστης κρατάει ζωντανές 12 αγαπημένες αναμνήσεις για ένα μήνα την καθε μία, οι οποίες τον καλημερίζουν κάθε μέρα.

Απεύθυνεται σε όλους όσοι χρησιμοποιούν ημερολόγιο τοίχου και επιλέγουν τι φωτογραφίες εμφανίζονται στο σπίτι τους. Για παράδειγμα είναι: Ιδανικό δώρο για ζευγάρια (με αφορμή την επικείμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου), για παππούδες (φωτογραφίες με τα εγγόνια του), για παρέες (αναμνήσεις από ευχάριστες στιγμές)

Αξιοσημείωτα είναι η ευκολία στη χρήση της σελίδας, η άνετη πρόσβαση στο τελικό προϊόν (ΔΕΝ απαιτείται login), η πολιτική του σε θέματα προσωπικού απορρήτου και η έμφαση της εταιρείας στην εξυπηρέτηση πελατών.
Το my-calendar στήθηκε μέσα σε λίγες εβδομάδες και λειτουργεί από Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011. Έκτοτε ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν από τους υποψήφιους πελάτες του.

Προδιαγραφές:
Μέγεθος: Α4, με σπιράλ
Χαρτί: 300γρ, Velvet (Illustration Mat), wood free, chloron free (Οικολογικό)
Ημερολόγιο: 14 σελίδες
Εξώφυλλο με όλες τις φωτογραφίες σε μικρογραφία (thumbnails), 12 σελίδες με μία δική σας φωτογραφία για κάθε μήνα του 2012 και Οπισθόφυλλο με το 2013

 Τιμή: 12.99 €
 
τρόποι πληρωμής 
με τραπεζική κατάθεση, 
με αντικαταβολή, 
με πιστωτική κάρτα ή Paypal. 

Μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε το δικό σας ημερολόγιο 2013!
Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...