2011-01-22

Avon - Ευκαιρία Καριέρας!

Avon - Ευκαιρία Καριέρας
Η Avon ιδρύθηκε το 1886 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής από τον David McConnell. Αρχικά η Εταιρία ονομαζόταν California Perfume και το 1939 μετονομάστηκε σε Avon. Σήμερα, 124 χρόνια μετά, η Avon είναι η μεγαλύτερη Εταιρία κατευθυνόμενης πώλησης στο χώρο της ομορφιάς με πάνω από 6 εκατομμύρια Αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. H Αvon είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες ομορφιάς στον κόσμο με περισσότερα από 300 εκατομμύρια καταναλωτές και ποσοστό αναγνωρισιμότητας που αγγίζει το 90%.

Η AVON ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα τα προϊόντα Avon διατίθενται ήδη από το 1988. Από το Μάρτιο του 2001 η Avon έγινε 100% θυγατρική Εταιρία της πολυεθνικής Avon Products Inc, σημειώνοντας εντυπωσιακή ανάπτυξη που της έδωσε το μεγαλύτερο μερίδιο στην ελληνική αγορά προϊόντων κατευθυνόμενης πώλησης.
Το 2009, για μία ακόμη χρονιά η Avon κατέλαβε περίοπτη θέση (10 θέσεις πιο πάνω από το 2008) στη λίστα με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις των Η.Π.Α. "Fortune 500", σύμφωνα με το έγκυρο οικονομικό περιοδικό των Fortune..
Εργασιακό περιβάλλον της Avon

Η συνολική λειτουργία και η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας είναι βασισμένη στο ανθρώπινο δυναμικό. Το επίκεντρο της επιχειρηματικής φιλοσοφία μας είναι η "επιλογή" και η "ίση ευκαιρία" σε όλους τους εργαζομένους. Η φιλοσοφία μας αυτή συμπληρώνεται από την δέσμευση μας για παροχή προνομίων και την υιοθέτηση πολιτικών που δεν απομακρύνουν από την οικογένεια και επιτρέπουν σε όλους μια ισορροπημένη προσωπική ζωή.

Στους εργαζόμενους της η Avon προσφέρει σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με όλα τα απαραίτητα μέσα για την πραγματοποίηση της εργασίας, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφάλεια ζωής και εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα Avon. Αναγνωρίζει την συμβολή τους στην κερδοφορία της εταιρίας με σύστημα bonus και παρέχει ευκαιρίες εκπαίδευσης αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης τόσο στην AVON Greece όσο και στο εξωτερικό.
Η Ευκαιρία Κέρδους της Avon

Αναζητάτε μία ευχάριστη ενασχόληση για τον ελεύθερο χρόνο σας; Εργάζεστε ήδη, αλλά θέλετε να ενισχύσετε τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό; Ψάχνετε μία ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας;
Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την AVON.

Όταν γίνετε Αντιπρόσωπος ή Sales Leader της Avon έχετε το δικό σας ωράριο. θέτετε τους προσωπικούς σας στόχους και απολαμβάνετε απεριόριστα κέρδη, που επιτυγχάνονται χάριν στη δική σας ενέργεια και τον ενθουσιασμό. Ως παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο της ομορφιάς, η Avon σας παρέχει την αξιοπιστία ενός μεγάλου ονόματος, ευρεία διαφήμιση των προϊόντων της στην αγορά, συνεργασίες με σημαντικές προσωπικότητες και τη γνώση που κάνει την πώληση εύκολη και ευχάριστη σαν παιχνίδι. Η Avon αποτελεί το κοινό σημείο αναφοράς για την επιτυχία εκατομμυρίων Αντιπροσώπων στον κόσμο, κάθε ηλικίας, κουλτούρας και διαδρομής στη ζωή τους.

Στην Αvοn μπορείτε να ζείτε τη ζωή με τους δικούς σας όρους. Μπορείτε να απολαμβάνετε όχι μόνο μία νέα συνεργασία, αλλά να απολαμβάνετε ένα νέο τρόπο ζωής.

Περισσότερα από 5 εκατομμύρια Αντιπρόσωποι παγκοσμίως απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια – γιατί όχι και εσείς;
• Μπορείτε να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με την Avon, χωρίς κεφάλαιο.
• Επιλέγετε εσείς τις ώρες που θα ασχοληθείτε.
• Μπορείτε να προωθείτε τα προϊόντα Avon από το σπίτι σας, χωρίς κόπο, εύκολα και ευχάριστα.
• Δε χρειάζεται να έχετε απόθεμα προϊόντων. Εάν θέλετε να πουλάτε σε πελάτες σας, επικεντρωθείτε στα προϊόντα που σας παραγγέλνουν και μιλάτε για τις ευκαιρίες της Avon για γρήγορη επιτυχία.
• Εκμεταλλευτείτε τις μεγάλες δυνατότητες κερδών και ανάπτυξης – Πουλήστε και μοιραστείτε την ευκαιρία της Avon με τα άτομα που προσεγγίζετε και καθοδηγήστε τα, ώστε να επιτύχετε υψηλότερα κέρδη*.
• Απολαύστε τα αποκλειστικά προνόμια της Avon – ευκαιρίες ανάπτυξης και προγράμματα δώρων, εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλά άλλα.
• Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε περισσότερα χρήματα εύκολα, ευχάριστα και χωρίς κάποια επένδυση.
Κάντε Click Εδώ για να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κάνετε κι εσείς ένα νέο ξεκίνημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...