2016-06-30

Glov - η πιο φυσική, εύκολη, υγιεινή και οικονομική μέθοδος ντεμακιγιάζ.

Φροντίδα

 


Λίγα λόγια
Το GLOV είναι ένα πανάκι ντεμακιγιάζ που κατασκευάζεται με τη χρήση της τεχνολογίας Microfibers. Διατίθεται σε 3 μεγέθη: Το GLOV Comfort (που μοιάζει με πετσετούλα), το GLOV On-the-go (που φοριέται σαν γαντάκι) και το GLOV Quick Treat (που εφαρμόζει στο δάχτυλο). Η αστεροειδής μορφή των μικροϊνών GLOV βοηθά στο να «παγιδευτούν» τα κατάλοιπα του μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και τα βακτηρίδια στις ακτίνες τους και έτσι η επιδερμίδα παραμένει απόλυτα καθαρή και υγιής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το βρέξουμε νε νερό (χλιαρό ή κρύο) και να ξεκινήσουμε το ντεμακιγιάζ.

Είναι φιλικό στο δέρμα, Δερματολογικά εγκεκριμένο και πολύ οικονομικό, αφού διαρκεί τουλάχιστον για 3-4 μήνες καθημερινής χρήσης.

Χρειαζόμαστε μόνο το GLOV και νερό για να καθαρίσουμε και να κάνουμε ντεμακιγιάζ στο πρόσωπο και στα μάτια μας, γλιτώνοντας έτσι χρήματα από την αγορά cotton pads, γαλακτωμάτων, λοσιόν και καθαριστικών που «βαραίνουν» την τσέπη και την επιδερμίδα μας.

Το GLOV προσφέρει 100% φυσικό και αποτελεσματικό Ντεμακιγιάζ μόνο με νερό. Αφαιρεί πλήρως το μακιγιάζ (mascara, πούδρα, eyeliner κλπ.) μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς μουτζούρες. Αναζωογονεί το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, απολεπίζει απαλά το δέρμα και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία σε κάθε χρήση. Ιδανικό ακόμα και για δέρματα με ακμή ή ερεθισμούς.

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα


αποστολές
Η παράδοση γίνεται εντός 1-2 ημερών για το Νομό Αττικής και εντός 2-3 ημερών για τις πρωτεύουσες των νομών και τις μεγάλες πόλεις.
Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες/απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση γίνεται εντός 3-4 ημερών.


 Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...