2016-05-25

Vitamelia - ελληνική εταιρία πρόληψης υγείας & περιβάλλοντος.

Φροντίδα




Λίγα λόγια
Η Vitamelia είναι μια αναπτυσσόμενη ελληνική Εταιρία με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και σεβασμό στο περιβάλλον που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο σκοπός της ίδρυσης της, ήταν να προσφέρει φυσικές λύσεις με καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, για την πρόληψη της υγείας, τη βελτίωση της ομορφιάς, τη φυσική φροντίδα του προσώπου και του σώματος. Αφορμή για τη δημιουργία της Vitamelia στάθηκε η αγάπη για τη φύση, τον άνθρωπο και η ολιστική αντιμετώπισή του. Θέτοντας ως στόχο την αρμονία σώματος-ψυχής και την άριστη υγεία και ευεξία. Οι πρώτες ύλες και τα βασικά συστατικά των προϊόντων αντλούνται από την Ελληνική Γη και σε συνεργασία με εξειδικευμένους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών, δημιουργήθηκαν καταπληκτικές συνταγές οι οποίες είναι απαλλαγμένες από επιβλαβείς ουσίες όπως parabens, pegs, ζωικά παράγωγα, προπυλενογλυκόλες κ.α.

Ο διακριτικός τίτλος «Vitamelia» προέρχεται από τις λατινικές λέξεις “Vita” και “Melia” που σημαίνουν Καλύτερη Ζωη! Η Vitamelia δεσμεύεται και εξασφαλίζει στους καταναλωτές της, άριστη ποιότητα και μέγιστη αποτελεσματικότητα με τις διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, τηρώντας τους Ευρωπαικούς  κανονισμούς GMP κατά την παρασκευή των προιόντων της. Η  γκάμα της είναι πλούσια και αποτελείται από προϊόντα πρώτης ανάγκης, περιλαμβάνοντας φυσικές υπερτροφές, βιολογικά καλλυντικά και οικολογικά απορρυπαντικά.

1. Βιολογικά Καλλυντικά | ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φυσικές συνταγές ομορφιάς, για την αναγέννηση του δέρματος, γιατί η επιδερμίδα αξίζει ότι καλύτερο υπάρχει στη φύση. Ιδιαίτερα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος με βιολογική δράση για την ενίσχυση της επιδερμίδας.
2.Φυσικές υπερ-τροφές | ΜΙΑ ΠΗΓΗ ΝΕΑΣ ΖΩΗΣ Τα τελευταία χρόνια μέσα από επιστημονικές έρευνες έχουν ανακαλυφθεί, μελετηθεί και καλύτερα διερευνηθεί κάποια προϊόντα  τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού μας. Προϊόντα τα οποία μας δίνει η φύση στην αυθεντική τους μορφή 100% χωρίς προσμίξεις, όπως είναι η Μαστίχα Χίου, η Σπιρουλίνα, το Ginseng, το Colostrum, τα AFA, το συνένζυμο Q10, η Πυκνογενόλη κα. Έχουμε πολλούς λόγους να εμπιστευθούμε τη φύση!
3.Οικολογικά Προϊόντα Καθαρισμού | ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ ٠ ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ Μυκητοκτόνα – Μικροβιοκτόνα, απορρίπτονται στη θάλασσα, έχουν έγκριση από το ΕΛΚΕΘΕ (Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών) και συνοδεύονται από Δελτίο Ασφαλείας για τους επαγγελματίες.

Η Ελληνική Εταιρία Πρόληψης Υγείας και Περιβάλλοντος Vitamelia βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις  λαμβάνοντας ενεργά μέρος σε συνέδρια που αφορούν την υγεία και την ομορφιά. Η εμπορική δραστηριότητα της Vitamelia ολοένα και μεγαλώνει αιχμαλωτίζοντας τις καρδιές και των πιο απαιτητικών καταναλωτών, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα και στην μέγιστη αποτελεσματικότητα που τους εξασφαλίζει!

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
πιστωτική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
H παράδοση πραγματοποιείται Με ACS courier ή με τη Γενική Ταχυδρομική courier μετά από δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες.

Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...