2016-04-19

Gamescom - ένα ηλεκτρονικο κατάστημα που ειδικεύεται στο gaming και σε προιόντα ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους με γνωστά προιόντα όπως LEGO, KAISSA, PLAYSTATION, NINTENDO κ.ά

Ψυχαγωγία

 


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

GAMES
ACCESSORIES
CONSOLES
ΦΙΓΟΥΡΕΣ
USED GAMES
ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
LEGO
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ
ΡΟΛΟΓΙΑ

To gamescom.gr είναι ένα ηλεκτρονικο κατάστημα που ειδικεύεται στο gaming και σε προιόντα ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους με γνωστά προιόντα όπως  LEGO, KAISSA, PLAYSTATION, NINTENDO κ.ά. Είναι στις πρώτες προτιμήσεις των online αγορών ηλεκτρονικών παιχνιδιών και όχι μόνο, με αδιάκοπη σταδιακή αύξηση κάθε χρόνο και παρουσία στο  internet από το 2007.Αριθμεί 26000 likes στο facebook και συνεχώς αυξάνεται. Προσφέρει όλους τους τρόπους πληρωμής στο αγοραστικό κοινό,έως και 12 άτοκες δόσεις,πολύ χαμηλά έξοδα μεταφοράς και δωρεάν την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Το gamescom.gr βρίσκεται στα 1000 πιο δημοφιλή site στην Ελλάδα βάση (ALEXA.COM). Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σύγχρονο,εύκολο στον χρήστη,φιλικό σε mobile συσκευές με responsive εικαστικο και μεγάλο του ατού το πραγματικό online απόθεμα του. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του site με μεγάλο αριθμό online παραγγελιών ότι απευθύνεται ως επι το πλείστον σε κοινό εξοικιωμένο με τις δικτυακές αγορές με προιόντα όπως Playstation 4,Xbox One και παιχνίδια υπολογιστών.

τρόποι πληρωμής
PayPal
πιστωτική κάρτα
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή

αποστολές
Για παραγγελίες το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 2.90€ σταθερό σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ ανεξαρτήτως(όγκου,κιλών,αξίας ,περιοχής κτλ)
    Η υπηρεσία της αντικαταβολής προσφέρεται δωρεάν μόνο για αποστολές εντός Αθηνών
ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση 2,50€

Ψυχαγωγία
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...