2015-10-22

VaricoFix - Τζελ κατά των κιρσών

Φροντίδα



 Ολοκληρωμένη θεραπεία - το κλειδί της επιτυχίας για να απαλλαγείτε από τους κιρσούς. Και ένα από τα σημαντικά μέρη αυτού του συμπλέγματος είναι η χρήση της γέλης κατά των κιρσών. Καταργεί απαλά και αποτελεσματικά τις εκδηλώσεις της νόσου, ανακουφίζει από τα συμπτώματα, τονώνει και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία.

Το τζελ VaricoFix όταν εφαρμόζεται εξωτερικά θεωρείται ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη θεραπεία και την προφύλαξη. Για σένα θα είναι το "σωσίβιο", το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις στην πρώτη θέση!

Η συνιστώμενη εφαρμογή είναι 2 φορές την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το στο τέλος της ημέρας υποχρεωτικά, γιατί τα πόδια είναι πιο κουρασμένα εκείνη τη στιγμή. Μην ανησυχείτε για την εφαρμογή του VaricoFix το πρωί πριν πάτε για δουλειά, καθώς δεν αφήνει σημάδια ή λεκέδες στα ρούχα διότι απορροφάται από το δέρμα αμέσως. Για προφύλαξη εφαρμόστε το μία φορά την ημέρα κάνοντας απαλό μασάζ. Χάρη στα 100% οργανικά συστατικά του το VaricoFix δεν έχει καθόλου παρενέργειες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή νιώσετε δυσφορία, πόνο ή αίσθημα βάρους στα πόδια. Πάντα να διατηρείτε το VaricoFix σε δροσερό χώρο.


Φροντίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...