2015-07-15

Xeiropoiein-deco - χειροποίητες δημιουργίες, κοσμήματα και υλικά χειροτεχνίας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια




Το www.xeiropoiein-deco.gr αποτελεί την ηλεκτρονική ‘’όψη’’ του Χειρο-ποιείν,  ενός φρέσκου και αρκετά πρωτότυπου καταστήματος που δραστηριοποιείται στην Λευκάδα. Το φυσικό κατάστημα λειτουργεί από τον Μάρτιο  του 2013. Η γρήγορη επιτυχία που γνώρισε και η απαίτηση πελατών από διάφορα μέρη της χώρας είναι ουσιαστικά οι λόγοι της δημιουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος .

Τα προϊόντα που εμπορεύεται το κατάστημα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες και με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετεί ανθρώπους με διαφορετικές ανάγκες.

Η πρώτη κατηγορία είναι τα υλικά χειροτεχνίας, decoupage και powertex. Ένα μεγάλος όγκος συνεχώς αυξανόμενων προϊόντων βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα στα «ράφια» του www.xeiropoiein-deco.gr , έτοιμα να ικανοποιήσουν όλους όσους ασχολούνται με διάφορα hobby, όσο απαιτητικοί και να είναι.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά είδη χειροποίητων δώρων. Κοσμήματα, τσάντες, πίνακες, ρολόγια, καπνοθήκες και πάρα πολλά ακόμη χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα κατασκευασμένα στο κατάστημα ή αυστηρά επιλεγμένα από άλλους δημιουργούς, μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών. Η σημαντικότερη καινοτομία όμως είναι ότι δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να παραγγείλει ένα δώρο ειδικά σχεδιασμένο για τις δικές του ανάγκες!

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με στόχο την εύκολη  εξυπηρέτηση των χρηστών. Γίνεται προσπάθεια για  άμεση εκτέλεση των παραγγελιών και σε κάθε περίπτωση η ανάγκη των πελατών για  ενημέρωση σε σχέση με τα αποθέματα και τον χρόνο παράδοσης, αποτελεί προτεραιότητα.

 τρόποι πληρωμής
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
PayPal
αντικαταβολή (επιπλέον κοστος 2€)

αποστολές
Παραγγελίες αποστέλλουνε σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, και για παραγγελίες άνω των 60€ δε χρεώνεστε έξοδα αποστολής*(για την Ελλάδα).
Οι περισσότερες παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε διάστημα 1-2 ημερών εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και  εντός 5 ημερών για όσους κωδικούς έχουν την ένδειξη κατόπιν παραγγελίας. Στους παραπάνω χρόνους δεν υπολογίζονται οι χρόνοι μεταφοράς που είναι από 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για την Ελλάδα και έως 4 ημέρες για την Κύπρο.
Οι παραδόσεις των παραγγελιών σας γίνονται με χρέωση 4,00 ευρώ μέχρι τα 3 πρώτα κιλά βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού). Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1 ευρώ.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Καταστήματα με Δώρα, Gadgets, Παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...