2015-07-04

Homeeshop - το πληρέστερο e-shop λευκών ειδών.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

 

Το Homeeshop συμπλήρωσε ήδη 5 χρόνια λειτουργίας , ενώ αποτελεί επέκταση της οικογενειακής  επιχείρησης λευκών ειδών που λειτουργεί από το 1990. Το υψηλού επιπέδου έμψυχο προσωπικό τους (90% πτυχιούχοι ΑΕΙ με ανάλογη ειδίκευση), η βαθειά και λεπτομερής γνώση του αντικειμένου, η αμοιβαία  εκτίμηση και εμπιστοσύνη με τους προμηθευτές τους (επώνυμες ελληνικές εταιρείες λευκών ειδών Nef Nef , Κέντια, Das Home, Παλαμαϊκή, Sb Concept, Guy Laroche, Ωμέγα Home, Νίμα κ.ά.), η άρτια οργάνωση υποδομών και προγραμμάτων και τέλος η αγάπη και ο ενθουσιασμός όλων  για τη σωστή εξυπηρέτηση , τους κάνει να πιστεύουνε ότι δικαιούνται μία από τις κορυφαίες θέσεις και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Στο Homeeshop θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από επώνυμα λευκά είδη των πιο γνωστών και αξιόπιστων ελληνικών εταιρειών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμη πλούσιες προσφορές όλο το χρόνο σε τιμές που δε φαντάζεστε. Σεντόνια, κουβερλί, παπλώματα , κουβέρτες, ριχτάρια , πετσέτες μπάνιου, προίκα μωρού, νυφικά σετ κρεβατιού, πετσέτες θαλάσσης. Επίσης  χαλιά και κουρτίνες έτοιμες ραμμένες. Όλα είδη επιλεγμένα, αξιόπιστα, με εγγύηση ποιότητας και τιμής για να ντύσετε το σπίτι, το εξοχικό, το παιδικό και βρεφικό δωμάτιο, για το γάμο και τα δώρα για τους φίλους σας.

Η υψηλή ποιότητα των ειδών και της εξυπηρέτησης εγγυώνται τη δικαίωση της επιλογής  σας στο Homeeshop.

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
πιστωτική κάρτα

αποστολές
Παραγγελίες με κόστος προϊόντων πάνω από 80€ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
Για παραγγελίες με κόστος προϊόντων κάτω από 40€ υπάρχει χρέωση 5 €, ενώ για παραγγελίες από 41 € έως 80 € η χρέωση είναι 3 €.

 Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...