2015-06-20

Sportgallery - επώνυμα Αθλητικά Ρούχα, Παπούτσια και Αξεσουάρ των μεγαλύτερων Εταιρειών σε μοναδικές τιμές.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ



Η Sportgallery δραστηριοποιείται πανελλαδικά στο χώρο του αθλητικού εμπορίου μέσω των φυσικών καταστημάτων που διατηρεί σε Ν.Ηράκλειο, Δράμα, Μενίδι, Κορυδαλλό και Πειραιά  αλλά και με το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης το οποίο και λειτουργεί από τον Μάρτιο του 2014.

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα Sportgallery.gr ο χρήστης μπορεί να βρει τα μεγαλύτερα αθλητικά σήματα παγκοσμίως όπως Nike, Adidas, Reebok, Puma, Asics, Champion, Arena, Quiksilver,  Salomon που δραστηροποιούνται και στην Ελλάδα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πλέον των συνεργασιών με τις παραπάνω αθλητικές εταιρίες η Sportgallery εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελληνική αγορά την συλλογή της MITRE Αγγλικής εταιρίας με ιστορία πάνω από 200 χρόνια και εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά είδη.

H Sportgallery στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες του πλέον απαιτητικού πελάτη και να μετατρέψει μια ηλεκτρονική συναλλαγή σε απολύτη καταναλωτική εμπειρία παρέχοντας υπηρεσίες έτσι ώστε ο καταναλωτής να κάνει τις αγορές του με απόλυτη σιγουριά και ασφάλεια!

Εγγυώνται για :

Παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών!
Ασφάλεια σε Κάθε Συναλλάγή σας!
Δωρεάν Επιστροφή!
Δωρεάν Έξοδα Αποστολής για Αγορές άνω των 80€!
Δυνατότητα Πληρωμής με την Μέθοδο της Αντικαταβολής!

τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
πιστωτική κάρτα
PayPal

αποστολές
Για αγορές αξίας κάτω των 80€ το κόστος ανέρχεται σε 4.9€ για όλη την Ελλάδα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...