2015-06-15

Spitishop – Το μεγαλύτερο online κατάστημα λευκών ειδών στην Ελλάδα.

Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

 Το spitishop.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο των λευκών ειδών για πάνω από 4 χρόνια. Η ποικιλία του αριθμεί πάνω από 13.000 προϊόντα λευκών ειδών, τα οποία καλύπτουν κάθε είδος ανάγκης των νοικοκυριών, ξεκινώντας από γενικές ανάγκες όπως αυτές των σεντονιών, των κουβερλί, των παπλωμάτων, των πετσετών και πολλών άλλων ειδών, μέχρι περισσότερο ειδικές ανάγκες όπως είναι τα λευκά είδη για βρέφη, για παιδιά και για γάμο.

Με πάνω απο 4 χρόνια online λειτουργίας, το spitishop.gr αποτελεί ένα από τα πρώτα eshops με εξειδίκευση στο χώρο των λευκών ειδών, ενώ οι ιδιοκτήτες του δραστηριοποιούνται στον χώρο του εμπορίου λευκών ειδών για πάνω 30 έτη. Αυτή η μακρόχρονη παρουσία είναι εκείνη που έχει δώσει τη δυνατότητα στο spitishop.gr να εξασφαλίσει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές λευκών ειδών, όπως η NEF NEF, η DAS Home, η Palamaiki, η SB Concept, η Guy Laroche και πολλοί άλλοι.

Η τεχνική πλατφόρμα του eshop, αναπτύσσεται και βελτιώνεται συνεχώς, αποσκοπώντας στη διαρκή βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Παράλληλα με τις διαρκείς τεχνικές βελτιώσεις του eshop, πραγματοποιούνται ενέργειες προώθησης σε social media, μηχανές αναζήτησης και online κοινότητες, με στόχο την αύξηση της αναγνωρισιμότητας και την ενίσχυση του brand του spitishop.gr, το οποίο τα τελευταία χρόνια ενισχύεται όλο και περισσότερο.

Στόχος όλων των παραπάνω ενεργειών είναι η δημιουργία του περισσότερο εύχρηστου, φιλικού και αναγνωρίσιμου καταστήματος λευκών ειδών στην Ελλάδα, στο οποίο οι καταναλωτές θα βρίσκουν τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, στην καλύτερη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές στην αγορά!

 τρόποι πληρωμής
αντικαταβολή
πιστωτική κάρτα
PayPal
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 80€.
Για παραγγελίες κάτω των 80€ η χρέωση είναι η ακόλουθη:
-5€ για αγορές έως 40€ με αντικαταβολή,
-3€ για αγορές από 40€ μέχρι 80€ με αντικαταβολή,
-3€ για αγορές έως 80€ με χρήση πιστωτικής κάρτας ή paypal
 Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 2-5 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν


Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...