2015-05-12

Miss Reina - Γυναικεία μόδα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
 


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

Είναι μια ομάδα εξαιρετικά αφοσιωμένη και σταθερά επικεντρωμένη στις ανάγκες των πελατών τους. Μια ομάδα με κίνητρο την δημιουργία, την καινοτομία και την εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Αγαπάνε αυτό που κάνουνε, παθιάζονται και στοχεύονε να μένουν οι πελάτες τους πάντα ικανοποιημένοι από τις αγορές τους. Αντιλαμβάνονται ότι το πιο σημαντικό μέρος για την επιτυχία τους είναι ο πελάτης τους. Γι 'αυτό είναι συγκεντρωμένοι στο να σας παρέχουνε μια συναρπαστική εμπειρία αγορών και να διασφαλίσουνε ότι τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που έχουνε θέσει η αξία που προσφέρουνε σε σχέση με τα χρήματα σας και οι υπηρεσίες τους τηρούνται πάντα. Κάθε ερώτηση και κάθε σχόλιο σας είναι πολύτιμα!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ

Η αποστολή τους είναι να παρέχουνε στους πελάτες τους προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Είτε είστε πελάτης λιανικής είτε έχετε κάποιο κατάστημα και ψάχνετε για τον επόμενο συνεργάτη σας η MISSREINA.COM είναι εδώ για σας. Ξεχωρίζουνε λόγω της υψηλής ποιότητας των προϊόντα τους, των ανταγωνιστικών τιμών χονδρικής και της άριστης εξυπηρέτησης του πελάτη. Η αποστολή τους είναι να δημιουργήσουνε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους πελάτες τους, έτσι ώστε να επιστρέφουν  κάθε μέρα, και δουλεύουνε σκληρά για να το πετύχουνε αυτό.

 τρόποι πληρωμής
πιστωτική κάρτα
PayPal
αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,5€)
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, μέσω συνεργαζόμενων εταιρείων όπως ΕΛΤΑ COURIER,  ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ , ACS,Speedex  με ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  εντός 1-2 εργάσιμων ημερών για την Αθήνα και  εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...