2015-05-03

Agora365.gr - τα καλύτερα και πιο εύχρηστα προϊόντα του εξωτερικού στης καλύτερες τιμές της ελληνικής αγοράς.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Φροντίδα
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι
 

 Το agora365 είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που έφερε και σας παρουσιάζει τα καλύτερα και πιο εύχρηστα προϊόντα του εξωτερικού στης καλύτερες τιμές της ελληνικής αγοράς. Μετράνε λίγους μήνες ζωής, είναι διπλά στον πελάτη με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Τα προϊόντα τους απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε δημοφιλείς κατηγορίες όπως Μόδα και στυλ, σπίτι και κήπος, αξεσουάρ κινητών, αξεσουάρ tablet, hobby και άθληση. Στο site  θα βρείτε εκατοντάδες προϊόντα, τα περισσότερα τα φέρανε πρώτοι στην Ελλάδα, θα έχετε ότι μπορείτε να φανταστείτε με απίστευτες προσφορές στην πόρτας σας σε 24 ώρες. Το κατάστημα αναλαμβάνει την αποστολή της παραγγελιά σας σε όλη την Ελλάδα. Η ιστοσελίδα τους είναι 100% ασφαλής, ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα είναι ιδιαίτερα απλός για τον καθένα με πρότυπα και τεχνολογίες 2015.

τρόποι πληρωμής
Αντικαταβολή
Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Paypal

αποστολές
4.99 € για αποστολή με ACS Courier και τρόπο πληρωμής: αντικαταβολή (όσο μεγάλη κι αν είναι η παραγγελία σας πληρώνετε μόνο 4,99€) + Δωρεάν Αντικαταβολή .
4.80 € για αποστολή με Ελτα και τρόπος πληρωμής : αντικαταβολής (όσο μεγάλη κι αν είναι η παραγγελία σας πληρώνετε μόνο 4.80€) +   Δωρεάν Αντικαταβολή .
3.00 € για αποστολή με ACS/Elta και τρόπος πληρωμής : κατάθεση σε λογαριασμό (όσο μεγάλη κι αν είναι η παραγγελία σας πληρώνετε μόνο 3.00€) + Δωρεάν Αντικαταβολή
3.00 €  για αποστολή με ACS/Elta και τρόπος πληρωμής πληρωμής μέσω PAYPAL  (όσο μεγάλη κι αν είναι η παραγγελία σας πληρώνετε μόνο 3.00€) + Δωρεάν Αντικαταβολή .




ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Φροντίδα
Καταστήματα με Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...