2014-09-14

Brands4all - luxury online shopping

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ



ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
Ρούχα
Πανωφόρια
Παπούτσια
Τσάντες & Πορτοφόλια
Εσώρουχα
Αξεσουαρ

    ΑΝΔΡΙΚΑ
Ρούχα
Πανωφόρια
Εσώρουχα
Μαγιό
Αξεσουαρ
Παπούτσια

    ΠΑΙΔΙΚΑ
Κορίτσια
Αγόρια
Βρεφικά

FASHIONTECH
Ρούχισμού
Ακουστικά
Ηχεία
Λοιπά αξεσουαρ


τρόποι πληρωμής
κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
αντικαταβολή (ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος & Κύπρου)


αποστολές
Πανελλαδικά σε 2-5 ημέρες με χρέωση 5€
Ευρώπη σε 4-7 ημέρες με χρέωση 10€
ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 35€ Πανελλαδικά
ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 60€ Κύπρος
ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 75€ λοιπή Ευρώπη


Λίγα λόγια
Το ηλεκτρονικό κατάστημα, Brands4all, δημιουργήθηκε από την εταιρία DANIEL PAP S.O. LTD η οποία ξεκίνησε την λειτουργία του ως θυγατρική της εταιρίας Sicem International S.R.L., μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, με έδρα την Φλωρεντία της Ιταλίας.
Η εταιρία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας κυρίως σπορ ένδυσης και αξεσουάρ καθώς είναι ο επίσημος δικαιοδόχος μια ευρείας γκάμας μυθικών φανταστικών ηρώων, διάσημων αστεριών του Hollywood και εμπορικών σημάτων εκ των οποίων μερικά είναι τα: WALT DISNEY, BETTYBOOP, WARNER BROS, HELLO KITTY, POPEYE, THE BEATLES, THE FLINSTONES, I LOVE NEW YORK, MARVEL, COCA COLA Συγχρόνως η εταιρία, εκμεταλλεύεται γνωστά εμπορικά σήματα όπως Z-BRAND, Seven Los Angeles, SPITFIRE, LWA, Abercrombie & Fitch, Jeep, τόσο στο τομέα χονδρικής όσο και στο τομέα λιανικής πώλησης μέσω του καταστήματος, Brands4all.
Σύντομα ανέπτυξε τις δραστηριότητες του μέσω ηλεκτρονικής παρουσίας δημιουργώντας το πρώτο του e-shop www.brands4all.com.gr, ενώ σήμερα έχει κατορθώσει να διαθέτει τα προϊόντα του σε διάσημες ιστοσελίδες του εξωτερικού ξεπερνώντας τις 500 online παραγγελίες καθημερινά όπου το 80% των πωλήσεων του προέρχονται από το εξωτερικό. BRANDS4ALL- ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
 Η φιλοσοφία τους στο Brands4all πηγάζει από το ίδιο τους το όνομα «Επώνυμες μάρκες για όλους». Στόχος τους είναι να προσφέρουνε στους καταναλωτές  καθημερινά αυθεντικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας από την επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών έως την δημιουργία των collection κάθε εποχής και τη παραγωγή τους.
Η εμπειρία τόσων χρόνων σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την αφοσίωση των ανθρώπων τους, την συνεχή έρευνα & καινοτομία και την επιλογή των καταλληλότερων υφασμάτων αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά. Στο Brands4all όμως δεν σταματάνε εδώ, αφού υπάρχει μια συνεχόμενη προσπάθεια να προσφέρουνε ακόμα περισσότερα στους καταναλωτές  και για το λόγο αυτό συνεχώς εμπλουτίζουνε την γκάμα των προϊόντων τους, με καινούρια είδη και κατηγορίες.

  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...