2014-08-31

Airline Training Center - Νίκησε την ΚΡΙΣΗ.....Γίνε Αεροσυνοδός , μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε ΟΛΕΣ τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου.



Το Airline Training Center A .T. C. είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης της ΙΑΤΑ (International Air Transport Association). Φόρεσε την "ζώνη ασφαλείας" του  AIRLINE TRAINING CENTER  και απογειωθείτε επαγγελματικά.

Η πολύχρονη εμπειρία τους στο χώρο των Αεροπορικών Εταιρειών και  Τουριστικών Πρακτορείων , τους κατευθύνει έτσι ώστε η προετοιμασία των υποψηφίων να μην αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του πτυχίου της ΙΑΤΑ αλλά και στην πρακτική κατάρτιση του αντικειμένου.

Ποιοί είναι:

Έχουνε εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες της αεροπορίας και των επιχειρήσεων κάθε χρόνο με τη δέσμευση την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας για ένα εργατικό δυναμικό που καθιστά τη βιομηχανία τους ασφαλή, ασφαλή και βιώσιμη.

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών πρακτικών πάνω σε διεθνή πρότυπα και κανονισμούς της βιομηχανίας, εξασφαλίζουν τα ATC μαθήματα και καλύπτουν πραγματικές προκλήσεις στο χώρο εργασίας.

Η ATC προσφέρει ευέλικτες λύσεις εκπαίδευσης σε μια τάξη, τη μάθηση εξ αποστάσεως ή σε εταιρεία μορφή που καλύπτουν όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες. Είτε είστε μια νέος / νέα ή ειδικός σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη, η μοναδική εικόνα της βιομηχανίας τους εγγυάται μαθήματα που είναι ελκυστικά και αποτελεσματικά για την επαγγελματική σας καριέρα στην Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία.

Καλή Σταδιοδρομία στην Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία .

Ολοκλήρωσε την αίτηση εγγραφής σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2014
και Κερδίστε Tablet 7" ΔΩΡΕΑΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...