2013-04-25

Zic Zac - Ξεχωριστά γυναικεία ρούχα, ιδιαίτερα, μοναδικά αλλά και προσιτά.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ZicZac.gr



ΦΟΡΕΜΑΤΑ/TOYNIK
ΜΠΛΟΥΖΕΣ/ΤΟΠ
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ/ΚΟΛΑΝ
ΜΠΟΥΦΑΝ/ΠΑΛΤΟ
ΖΑΚΕΤΕΣ/ΜΠΟΛΕΡΟ
ΦΟΥΣΤΕΣ
ΦΟΡΜΕΣ
EXCLUSIVES

ΑΞΕΣΟΥΑΡ


τρόπος πληρωμής
Αντικαταβολή
Πιστωτική κάρτα
Paypal

αποστολές
Δωρεάν αποστολή για όλη την Ελλάδα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών με την εταιρεία SPEEDEX.


επιστροφές
Δεκτές εντός 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε λάθος στη παραγγελία η εταιρεία  αναλάμβανει το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Σε άλλη περίπτωση  το κόστος  το επιβαρύνεται ο πελάτης. Επιστροφή χρημάτων γίνεται εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει το προϊόν η εταιρεία.


Λίγα λόγια
Το ZIC ZAC εμφανίζεται το 1987 σαν μια νέα τάση στο γυναίκειο lifestyle στην Ελλάδα με ρούχο «προχωρημένο» αλλά συγχρόνως με υψηλή αισθητική, θηλυκότητα και ποιότητα, με αποτέλεσμα να το κάνει ιδιαίτερο, μοναδικό αλλά και προσιτό, παραμένοντας πιστό στη ποιότητα και στο διαφοροποιημένο σχεδιασμό. Η collection ZIC ZAC ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια από τα σχέδια της που είναι πλέον «κλασσικά» sexy και υπάρχουν πάντα στη γυναικεία ντουλάπα, ενώ με έξυπνες ZIC ZAC προσθήκες της κάθε σεζόν μπορούν να φορεθούν σαν καινούργια. Chic, casual και elegant συνδυασμοί εκφράζουν κάθε γυναίκα που θέλει να «παίζει» με το στυλ ανάλογα με τη διάθεσή της, τη μέρα και τη νύχτα, τη γυναίκα τη λαμπερή με διάθεση και πάθος για τη ζωή αλλά και τη μόδα.

 Η εταιρία ZIC ZAC ABEE κάνει αισθητή την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσω ενός δικτύου single brand καταστημάτων στους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας όπως στην Ερμού στο κέντρο, στη Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, στη Πατησίων, στην Κασσαβέτη στη Κηφισιά, στην Ι. Μεταξά στη Γλυφάδα, στο πεζόδρομο του Περιστερίου, στην Καλλιθέα, στον Κορυδαλλό, στη Κυψέλη, στον πεζόδρομο του Πειραιά, στο Χαλάνδρι, στα εμπορικά κέντρα «The Mall Αthens» και «Avenue» στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο μέσω επιλεγμένων συνεργατών της.

 Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει «μπει» δυναμικά και στο χώρο των αξεσουάρ, των υποδημάτων κλπ, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο ενδυματολογικό προφίλ (total look) για τις πιστές της πελάτισσες. Το τρίπτυχο της θηλυκότητας, της ποιότητας και της προσιτής τιμής, της δίνει δικαιωματικά μιας από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑΣ για 20 και πλέον χρόνια.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...