2013-04-18

Iiamo - Καινοτόμα βρεφικά προϊόντα, με υψηλή λειτουργικότητα.

Φροντίδα

Παιδικά Aξεσουαρ

 


Κατηγορίες προϊόντων
iiamo go
iiamo flow
iiamo warm
iiamo more
iiamo drink
iiamo peace
iiamo string
Gift Box


τρόποι πληρωμής
με πιστωτική κάρτα
με PayPal
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
με αντικαταβολή (με χρέωση 3€ ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.)


αποστολές
Επί του παρόντος Δωρεάν για αγορές αξίας άνω των 30 ευρώ!
Με courier.
Συνήθως σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά η χρέωση είναι 2,90€. Για κάθε επιπλέον κιλό επιπλέον χρέωση 1,23€
Σε απομακρυσμένες περιοχές μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες. Για παραγγελίες μέχρι 2 κιλά χρέωση 10€. Για κάθε επιπλέον κιλό επιπλέον χρέωση 3,44€


Λίγα λόγια

Η iiamo είναι μια νέα, καινοτόμος και δυναμική εταιρία, με έδρα τη Δανία. Το όραμά της είναι να κάνουν τη ζωή γονέων και παιδιών ευκολότερη! Η ναυαρχίδα των προϊόντων της το μπιμπερό iiamo go, αποτελεί παγκόσμια εφεύρεση αυτοθερμαινόμενου μπιμπερό, και είναι το πρώτο βραβευμένο προϊόν της iiamo, ανάμεσα  σε μια σειρά καινοτόμων βρεφικών προϊόντων που προσφέρει η εταιρία. Όλα τα προϊόντα της είναι σχεδιασμένα από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Karim Rashid, ο οποίος σχεδιάζει βρεφικά προϊόντα αποκλειστικά για την iiamo. Αυτό που κάνει το μπιμπερό iiamo go ξεχωριστό, είναι η δυνατότητα που σας δίνει να το μετατρέψετε σε ένα απλό μπιμπερό με χωρητικότητα 380ml με την πρόσθετη βάση iiamo more και αργότερα σε ένα μπουκάλι νερού με το στόμιο iiamo drink, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διάρκεια χρήσης του!

Η iiamo είναι κάτι παραπάνω από ένα μοναδικό μπιμπερό, που χρησιμοποιείται οπουδήποτε, οποτεδήποτε και για μια ζωή! Η iiamo προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων βρεφικής φροντίδας με γνώμονα την υψηλή λειτουργικότητα, την ευκολία και το σχεδιασμό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά από τον Karim Rashid. Η πιπίλα iiamo peace & η μοναδική κορδέλα που μετατρέπεται σε θήκη πιπίλας iiamo string είναι μόνο η αρχή!

Μέσα από το iiamo.gr έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε πλήρως για την εταιρεία και τα προϊόντα που διαθέτει, και επίσης να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά, αξιόπιστα, απ’ ευθείας από την αντιπροσωπεία της iiamo στην Ελλάδα!

Φροντίδα

Παιδικά αξεσουαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...