2013-02-16

Vrisko - Ολοκληρωμένες λύσεις online προβολής για μικρομεσαίες επιχειρήσεις & επαγγελματίες.

Online Υπηρεσίες - E-business

Προώθηση Ιστοσελίδας

Κάθε μήνα περισσότεροι από 2.000.000 υποψήφιοι πελάτες από κάθε σημείο της Ελλάδας, αναζητούν στο Vrisko προϊόντα και υπηρεσίες σαν και τις δικές σας.
Κερδίστε τους μέσα από τα πακέτα του Vrisko , που καλύπτουν κάθε ανάγκη προβολής!

Οι διαφημιζόμενοι στο Vrisko:

Κερδίζουν 9 φορές περισσότερα κλικς (clicks) από τους δωρεάν εγγεγραμμένους τους (freelisters)

  • Αυξήστε την αναγνωρισιμότητά σας εξασφαλίζοντας πολύ μεγάλο αριθμό εμφανίσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης
  • Κερδίστε εύκολα και γρήγορα νέους πελάτες και όλα αυτά με μόνο από 15 ευρώ το μήνα!

Για να ενημερωθείτε με περισσότερες λεπτομέρειες για τα πακέτα προβολής τους, επικοινωνήστε μαζί τους ως εξής:

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά...Συμπληρώστε  την ηλεκτρονική αίτηση προβολής και θα επικοινωνήσουν μαζί σας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Λίγα λόγια
Είναι η ηλεκτρονική μηχανή τοπικής αναζήτησης του επαγγελματικού καταλόγου 11880. Έχει πλέον καθιερωθεί ως η Νο1 μηχανή αναζήτησης τοπικής πληροφορίας επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Περιέχει στοιχεία περισσότερων από 700.000 επαγγελματιών και επιχειρήσεων, καθώς και πλήρη τηλεφωνικό κατάλογο όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Διευθύνσεων τους ανά την Ελλάδα.
Στηριζόμενο στην άρτια και αξιόπιστη βάση δεδομένων του 11880,  στοχεύει στην αποτελεσματική παροχή πληροφοριών καταλόγου, ενώ η βάση του ανανεώνεται και εμπλουτίζεται καθημερινά.
Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι χρήστες πολύ απλά και εύκολα να βρίσκουν αυτό που αναζητούν, όπου και αν το αναζητούν, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά του επαγγέλματος/επιχείρησης καθώς και  της περιοχής που τους ενδιαφέρει.
Περιέχει επίσης ενότητα με Χάρτες – Δρομολόγηση, όπου οι χρήστες μπορούν να βρουν την διεύθυνση που αναζητούν πάνω στο χάρτη καθώς και τον τρόπο δρομολόγησής τους προς εκεί, καθώς και ενότητα με Χρήσιμα Σήμερα που περιλαμβάνει εκτός άλλων Εφημερίες Φαρμακείων – Νοσοκομείων, ΤΚ, Τιμές Καυσίμων για όλη την Ελλάδα.
Online Υπηρεσίες - E-business

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...