2013-02-26

John Andy - Online store με ρούχα παπούτσια και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ




κατηγορίες

ΑΝΔΡΙΚΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ
ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ


τρόποι πληρωμής
με πιστωτική κάρτα
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
με αντικαταβολή


αποστολές
Άμεση παράδοση με COURIER ΔΩΡΕΑΝ   αποστολή και αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα την επόμενη εργάσιμη ημέρα!!!

επιστροφές
Δεκτές εντός 7  ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη.
Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στη κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, άθικτο, και να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν.
Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία.
Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.


Λίγα λόγια
Η εταιρεία JOHN ANDY δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1959.
Ξεκίνησε με την κατασκευή δερμάτινων υποδημάτων και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας,στην Πλάκα. Σήμερα διαθέτει ένα φυσικό κατάστημα με ρούχα-παπούτσια και αξεσουάρ για τον άνδρα και την γυναίκα στην Δάφνη και το online store John Andy με πωλήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ως άνθρωποι - καταναλωτές και οπαδοί του positive thinking (και ακόμα περισσότερο του positive buying) λατρεύουν όταν ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν και καλοί λόγοι που τους κάνουν να θέλουν να βγουν από τα ρούχα τους. Το κατάστημα John Andy στη Δάφνη, δεν είναι μόνο ένας από αυτούς, αλλά 105 ταυτόχρονα. Ακριβώς τόσοι όσα και τα τετραγωνικά του και (σχεδόν) όσα τα δυνατά brands που - ως οικόσημο του καλά ενημερωμένου fashionista- κρέμονται από τις κρεμάστρες του.

Φούστα - μπλούζα, πουκάμισο - παντελόνι, τσάντα - παπούτσι, αυτό το φόρεμα που από καιρό είχατε βάλει στο μάτι μ' αυτό το τόσο ακαταμάχητο αξεσουάρ. Χρώματα, υφές, υφάσματα. Τελικά οι δυνατότητες των συνδυασμών εδώ είναι τόσοι όσοι και οι ρόλοι τους οποίους επιτρέπουν στον εαυτό τους να υπηρετήσει πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ.

Ένα ολοκληρωμένο outfit για κάθε ώρα της μέρας και της διάθεσής του κάθε καταναλωτή. Και όλα αυτά με την καθοδήγηση του prive counseling του οποίου ρόλος είναι να ενημερώνει τι μας πάει και τι όχι.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...