2012-12-02

Travelbasket - Εγγραφή σε Πρόγραμμα Bonus Δωρεάν Ταξιδιών.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 





Αποκτήστε το TRAVELBASKET Μιλίων & Πόντων  και κερδίστε πολλά ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙΑ  εύκολα και γρήγορα


Λίγα λόγια
Το πρώτο ταξιδιωτικό website το οποίο ειδικεύεται στην συγκομιδή Μιλίων και Πόντων για λογαριασμό του κάθε Έλληνα ταξιδιώτη ο οποίος μετακινείται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Πριμοδοτεί τα μίλια που κάνετε πετώντας με όλες τις αεροπορικές εταιρείες του κόσμου,  πριμοδοτεί τις διανυκτερεύσεις σε όλα τα ξενοδοχεία του κόσμου, πριμοδοτεί τις μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια.
 Δίνει την δυνατότητα να μαζεύετε πόντους όχι μόνο από τα δικά σας ταξίδια, αλλά και από τα ταξίδια των φίλων σας, συγγενών, συναδέλφων ή και αγνώστων στους οποίους έχετε συστήσει το travelbasket.

Έτσι λοιπόν, δημιουργείτε μία Ταξιδιωτική Πυραμίδα από κάτω σας, η οποία σε λίγο διάστημα σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύετε ΔΩΡΕΑΝ.
Το  travelbasket είναι αποκλειστικότητα στην Ελλάδα της εταιρείας ALL THE WORLD-COSMOS ONLINE LTD, η οποία δραστηριοποιείται στον Εξερχόμενο και Εισερχόμενο Τουρισμό από το 1997.

Η ιστοσελίδα είναι στην ουσία και η «βιτρίνα» της εταιρείας, και ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα του site είναι στα πρότυπα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών ηλεκτρονικών Ταξιδιωτικών sites με αποτέλεσμα να είναι εξυπηρετική, φιλόξενή και χρήσιμη.
Όσο περισσότερο διαδίδετε το  travelbasket , τόσο περισσότερος κόσμος θα τρέξει να γράψει τον εαυτό του και άλλους.
Ποιός δεν θέλει τελικά να ταξιδεύει ΔΩΡΕΑΝ συστήνοντας απλά άλλους ταξιδιώτες;
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 Ταξιδιωτικές Προσφορές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...