2012-12-21

KOOLFly - Το μοναδικό urban youth destination, νέα διάσταση στην ενημέρωση και το online shopping.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

KoolFly

Unboring Shopping
SHOP!
 THE GIRLS
 THE BOYS
 TECHIE
 PIMP MY ROOM
 WE LOVE
 TRENDS


Exciting Content

LIVING KOOL
 KOOL PRODUCTS
 KOOL REVIEWS

STYLE
 FASHION NEWS
 FASHION FILMS
 KOOL EDITORIALS
 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

AGENDA
 ENTERTAINMENT
 EVENTS
 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ


BUZZ
 INTERNET
 ΜΟΥΣΙΚΗ
 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



τρόποι πληρωμής
με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
με PayPal
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

αποστολές
Για παραγγελίες  άνω των € 75.00, η αποστολή γίνεται  απολύτως δωρεάν!
Για παραγγελίες   έως και € 75.00, υπάρχει ελάχιστη επιβάρυνση  € 5.50.
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2 ως και 3 εργάσιμες ημέρες.


επιστροφές
Δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών . Tα  προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές.  και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής, κ.ο.κ).
Για παραγγελία συνολικής αξίας άνω των 75.00€,  ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας ή μέρους αυτής αλλά και τα μεταφορικά για την επαναποστολή της.
Για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 75.00€, το κόστος επιστροφής του συνόλου ή μέρους παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθεί από εσάς.


Λίγα λόγια 
Το KOOLFly, το μοναδικό urban youth destination, ανοίγει τις πόρτες του και υπόσχεται να δώσει νέα διάσταση στην ενημέρωση και το online shopping.
Μέσα από τις στήλες του, όλοι μπορούν να ανακαλύψουν τα τελευταία fashion trends, να εξερευνήσουν ενδιαφέροντα tech θέματα, να γνωρίσουν τις πιο KOOL μουσικές προτάσεις και να ενημερωθούν για το cinema, το lifestyle και τα σημαντικότερα events που συμβαίνουν στη χώρα.
Οι καινοτομίες όμως του KOOLFly δεν περιορίζονται εδώ!
Ταυτόχρονα με την ενημέρωση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τις αγορές τους online, μέσα από το εξαιρετικά user friendly e-shop που χαρακτηρίζεται από minimal σχεδιασμό κι εύχρηστο μενού.
Συνδυάζοντας λοιπόν τον minimal σχεδιασμό, ο οποίος διευκολύνει την πλοήγηση στις συλλογές που φιλοξενούνται, με την απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές, το KOOLFly κάνει την εμπειρία του online shopping απολαυστική.
Επιλέγοντας ανάμεσα από αμέτρητες στιλιστικές προτάσεις από τα μεγαλύτερα νεανικά fashion brands, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα τελευταία fashion trends για αγόρια και κορίτσια, να επιλέξουν τα πιο funky αξεσουάρ και gadgets, ενώ παράλληλα, τους δίνεται η δυνατότητα να βρουν έξυπνες ιδέες και προτάσεις για ένα KOOL δωμάτιο ή γραφείο.
Με τη νεανική συντακτική ομάδα των bloggers, που μοιράζεται καθημερινά τα σημαντικότερα trends κι απόψεις γύρω από τα πιο KOOL θέματα, οι επισκέπτες του μπορούν να εμπνευστούν, να δώσουν την ταυτότητα που θέλουν στην εμφάνισή τους, και να ξεχωρίσουν δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά looks!
Το KOOLFly ήρθε για να αποτελέσει τον Νο1 online προορισμό των νέων της χώρας.
Μείνετε συντονισμένοι!
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...