2012-11-17

Pepper house - Συνταγές

από  Pepper house
 
1 Spaghetti Aglio Olio Peperoncino (για 4 άτομα)


   4 κουταλιές σούπας μείγμα Aglio Olio Peperoncino
    500 γρ Σπαγγέτι
    4 Φλιτζάνια του καφέ ελαιόλαδο
    Αλάτι


Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ με λίγο χλιαρό νερό και το αφήνουμε να μουλιάσει για 10 λεπτά.
Παράλληλα βράζουμε τα μακαρόνια για 10-12 λεπτά.
Επειτα τα σουρώνουμε.
Βάζουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και το τσιγαρίζουμε για 3-4 λεπτά.

Τέλος , ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι και ανακατέυουμε καλά και σερβίρουμε στα πιάτα.




2. Κοτόπουλο με κάρυ και λαχανικά


Ταμπονάρουμε το κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας.
Ροδίζουμε τα κομμάτια κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε ένα βαθύ τηγάνι.
Αφού ροδίσουν καλά τα βγάζουμε σε πιατέλα.

Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε όλα τα λαχανικά χοντροκομμένα και τα αφήνουμε για 5’ να μαραθούν.
Ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στα λαχανικά.
Προσθέτουμε τα αρωματικά και λίγο ζεστό νερό να μισοσκεπάσουν τα λαχανικά.
Αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με καπάκι.

Σιγοβράζουμε για 25’-30’ να μαλακώσει το κοτόπουλο.
Πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Ανακατεύουμε το κορν φλάουερ στο γιαούρτι καλά.

Αραιώνουμε με ζωμό από το φαγητό και περιχύνουμε με το αραιωμένο γιαούρτι.
Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά να πυκνώσει.
Σερβίρουμε με ρύζι.
από Pepper house
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...