2012-10-05

Mybest - Ο καλύτερος online οδηγός για αγορές και ψυχαγωγία.

Ψυχαγωγία / Έξυπνες αγορές
 

κατηγορίες

Μόδα
Ομορφιά
Υγεία & Ευεξία
Ψυχαγωγία
Αποδράσεις
Διαγωνισμοί
Mybest Deals


Λίγα λόγια
Το Ηλεκτρονικό Περιοδικό mybest, που μετρά μόλις τρεις μήνες ζωής, κατάφερε πολύ σύντομα να κερδίσει το ενδιαφέρον των διαδικτυακών χρηστών, τόσο μέσω της ενδιαφέρουσας θεματολογίας του με τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για Shopping & Ψυχαγωγία, όσο και των διαγωνισμών που διεξάγει σε συνεχή βάση.

Μεγάλα brands της αγοράς, όπως η Apivita, η Oriflame, η Luna, η Swarovski και πολλά ακόμη το έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα για να ενισχύσουν την επικοινωνία τους, ενώ περισσότεροι από 3.000 χρήστες έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα στα μέλη του Ηλεκτρονικού Περιοδικού.

Έχοντας θέσει ως στόχο την εγγραφή ακόμα περισσότερων χρηστών στα μέλη του, εξασφάλισε από τους δωροθέτες των διαγωνισμών - για την περίοδο Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου - έπαθλα σημαντικής αξίας.


Το slogan της καμπάνιας είναι «Κάθε εβδομάδα και μία νέα κλήρωση», που χαρίζει στους νικητές απίθανα δώρα επώνυμων brands από το χώρο της Μόδας, της Ομορφιάς και της Ευεξίας. Στις εβδομαδιαίες κληρώσεις του συμμετέχουν τόσο τα παλαιά, όσο και τα νέα μέλη.

Το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι γυναικείο, ηλικίας 25-44, με έμφαση στην Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...