2012-04-02

GoldenLotto - Καθημερινές κληρώσεις σε πλούσια δώρα ή υπηρεσίες.

Ψυχαγωγία

Goldenlotto.gr


Η Goldenlotto είναι μια νέα πλατφόρμα στο διαδίκτυο που κληρώνει καθημερινά σε συνεργασία με επιλεγμένες επιχειρήσεις πλούσια δώρα ή υπηρεσίες (δωροεπιταγές, ηλεκτρονικά προϊόντα, έξυπνα gadgets, ταξίδια και πολλά άλλα).



Πώς λειτουργεί;

- Δείτε τις κληρώσεις: βρείτε τη κλήρωση που σας ενδιαφέρει

- Εξασφαλίστε συμμετοχή: αγοράστε τη συμμετοχή σας στην κλήρωση ή τις κληρώσεις που σας ενδιαφέρουν.

- Λήξη κλήρωσης:Μια κλήρωση ολοκληρώνεται είτε με τη λήξη του προκαθορισμένου χρόνου είτε με την εξάντληση των διατιθέμενων λαχνών.

- Ανάδειξη του νικητή: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης αναρτώνται αυτόματα στη σελίδα Αποτελέσματα ενώ ο νικητής ειδοποιείται με σχετικό email.

Δείτε:

Τη Κλήρωση ημέρας

Τις Τρέχουσες κληρώσεις

Προηγούμενες κληρώσεις

τρόποι πληρωμής
- με κατάθεση σε τράπεζα
- με πιστωτική
- σύντομα με PayPal
- με χρήση διαθέσιμων Credits
Δηλαδή προπληρωμένες μονάδες συμμετοχής στις κληρώσεις. Η αξία ενός credit είναι μικρότερη από 1€.



* Οι συμμετέχοντες μπορούν να ελέγξουν οι ίδιοι τον νικητήριο αριθμό που προκύπτει από τους αριθμούς του Super3 του Οπαπ, ακολουθώντας τα παραδείγματα που αναλύονται στην σελίδα «Τρόπος Διεξαγωγής Κλήρωσης». Η απόδοση των λάχνων στον χρήστη κατά τη διαδικασία αγοράς αυτών είναι τυχαία.

* Για να προκύψει νικητής σε μία κλήρωση θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών ή να έχει εκπληρωθεί ο ορισμένος από τον διαχειριστή χρόνος διάρκειας της κλήρωσης , ο οποίος θα αναφέρεται σε κάθε κλήρωση. Ο χρόνος διάρκειας της κλήρωσης παρατείνεται με πρωτοβουλία του διαχειριστή μέχρι να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών. Αν και μετά την παράταση του χρόνου δεν συμπληρωθούν οι απαιτούμενοι λαχνοί η κλήρωση ακυρώνεται.

* Σε περίπτωση ακύρωσης μιας κλήρωσης, τα χρήματα που έχει καταβάλει το μέλος για την αγορά λαχνών επιστρέφουν στο λογαριασμό του μέλους ως credits (βάσει της εκάστοτε αντιστοιχίας ευρώ και κόστους αγοράς credit) και παραμένουν στην αποκλειστική διάθεση του για μελλοντική χρήση. Σε περίπτωση που το μέλος δεν επιθυμεί την μετατροπή του ποσού σε credits , τα χρήματα για την κλήρωση αυτή επιστρέφονται στην κυριότητα του. Όσοι συμμετείχαν στην ακυρωθείσα κλήρωση ενημερώνονται με email.


Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις

Με την εγγραφή έχεις ΔΩΡΟ 1 Credit με την πρώτη σου συμμετοχή
Κάντε τώρα εγγραφή για να πάρετε μέρος στις κληρώσεις।
Ψυχαγωγία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...