2012-01-05

Cilek.gr - Βρεφικά, παιδικά και εφηβικά έπιπλα.

Cilek - Παιδικά Έπιπλα

κατηγορίες
Παιδικά Δωμάτια Για Αγόρια
Παιδικά Δωμάτια για Κορίτσια
Παιδικά Δωμάτια Unisex
Παιδικά στρώματα
Βρεφικά Δωμάτια BEBE
Αξεσουάρ Δωματίων

προσφορές

τρόποι πληρωμής

με πιστωτική κάρτα
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμο
με PayPal
με τηλεφωνική παραγγελία σε κάποιο κατάστημα τους

Η έδρα του καταστήματος είναι: ΠΥΘΑΓΟΡΑ 5 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ στον Πειραιά.
Εντός Αττικής η παράδοση γίνεται δωρεάν

Αποστολή προϊόντων και εξοδα αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών το οποίο μπορείτε να υποδείξετε εσείς ,διαφορετικά θα ενημερωθείτε από τη Cilek για το όνομα του πρακτορείου, όπως την ημερομηνία και την ώρα παράδοσης.
Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.


Λίγα λόγια
Η Cilek ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια ως μια εταιρία με επίκεντρο το σχεδιασμό. Όπως είναι γνωστό, για όλους ο χώρος διαβίωσης τον οποίο ονειρεύεται κάθε παιδί είναι διαφορετικός. Η απόκτηση ενός δωματίου, το οποίο να ταιριάζει με τους χώρους, τα ενδιαφέροντα και με τους τρόπους των παιδιών, είναι η κοινή θέληση όλων των παιδιών. Η Cilek , η οποία επιδιώκει την ικανοποίηση τέτοιων προσδοκιών, σχεδιάζει προϊόντα που προορίζονται αποκλειστικά για τα παδιά και στους εφήβους και απευθύνονται στην ηλικία και στους τομείς ενδιαφέροντος τους.
O στόχος της Cilek είναι να σχεδιάζει χρήσιμα, ποιοτικά, διαφορετικά και πολύ ανθεκτικά έπιπλα κα αξεσουάρ για μωρά, παιδιά και εφήβους και να τα κατασκευάζει χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία και άριστα υλικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με τις προηγμένες προδιαγραφές παιδικής ασφάλειας. Για αυτό το λόγο όλα τα προϊόντα της έχουν Πιστοποιητικό Υψηλής Ποιότητας και Ασφάλειας(GS).

Έπιπλα, Διακόσμηση, Είδη για το σπίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress,  Blogger...